Πώς να μας βρεις

Με αεροπλάνο: Το αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG) στη Θεσσαλονίκη είναι το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Χαλκιδική (www.skg-airport.gr). Μπορείτε να πάρετε ταξί από το αεροδρόμιο (περίπου 70 ευρώ ανά 50 χλμ.). Επίσης, τα ταξί και τα λεωφορεία σας μεταφέρουν από το αεροδρόμιο προς το σταθμό λεωφορείων της Χαλκιδικής (ΚΤΕΛ) στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να βρείτε χρονοδιάγραμμα από τη Θεσσαλονίκη στην Παραλία Διονυσίου στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: http://www.ktel-chalkidikis.gr/en/index.html.

Με αυτοκίνητο: Η Εγνατία Οδός είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος με διεθνή πρότυπα. Συναντά τον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης που οδηγεί στον Εθνικό Δρόμο προς τη Χαλκιδική. Κατά μήκος του κεντρικού δρόμου Θεσσαλονίκης - Νέας Μουδανιάς, περνώντας από τη διασταύρωση της Νέας Τρίγλιας, θα βρείτε την πινακίδα εξόδου για τη Νέα Πλάγια / Νέα Φλογητά. Περάστε τα δύο χωριά, συνεχίστε προς τη Ν. Μουδανιά και θα φτάσετε στην Παραλία Διονυσίου / Διονυσίου.

Με τρένο: Πάρτε το λεωφορείο 45 προς ΚΤΕΛ Χαλκιδικής από τη στάση Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Μπορείτε να βρείτε χρονοδιάγραμμα από τη Θεσσαλονίκη στην Παραλία Διονυσίου στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: http://www.ktel-chalkidikis.gr/en/index.html.

Coordinates: 40.251274, 23.248247